Akustisk gitarr på dagtid – nybörjarkurs i Södertälje

Har du drömt om att lära dig spela akustisk gitarr - på den här kursen får du på ett lekfullt och roligt sätt lära dig grunderna att kompa på gitarr.

Kursen riktar sig till nybörjare, seniorer och övriga personer som är lediga dagtid. Inga förkunskaper behövs. Vi spelar på akustisk gitarr.
Under kursen lär du dig på ett enkelt och lustfyllt sätt att kompa visor/låtar inom de vanligaste tonarterna. Vi spelar och sjunger tillsammans i grupp i cirkelform. Vi har kul tillsammans och du får personlig hjälp och vägledning. Under kursens gång får var och en komma med önskemål om vilka låtar som kan vara kul att lära sig.

Välkommen att möta våren i gitarrens underbara värld!

  • Ta med akustisk gitarr och spelboken Lär dig kompa på gitarr, del 1.
  • Boken kan du köpa på t ex förlaget Lutfisken, Adlibris och Bokus, pris ca 240 kr.

Cirkelledare

Elisabeth Öberg

Om ledaren

Hej, jag heter Elisabeth Öberg och är född och uppvuxen i Södertälje. Är nybliven pensionär och har i hela mitt liv haft glädje av min utbildning i klassisk gitarr och olika musikskolor, bland annat Stockholms Musikpedagogiska institut som även innehöll en cirkelledarutbildning. Har varit yrkesverksam de första åren som musiklärare i grundskolan men arbetat i många år inom kontorsbranschen.  Jag har tidigare varit verksam som cirkelledare i ABF. Har alltid sjungit i kör och älskat musik och att förmedla och lära andra människor. Tycker det skulle vara roligt och meningsfullt att leda en gitarrcirkel under dagtid nu när jag själv är dagledig. Mvh Elisabeth Öberg

Information

Start: 27 september 2023
Tid: 13.00-14.30
Plats: ABF-Huset, Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 1600 kr
Antal träffar: 10 ggr

Övrigt

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften.