Ta tag i din hälsa – Stresshantering och nervsystem

Lever du med mycket stress? Har du fått höra att stress är orsaken till att du inte mår bra? Är du rädd för att drabbas av en utmattning eller andra stressrelaterade sjukdomar? Det är sant att stress är en stor del av många sjukdomar och ohälsa. Det finns mycket vi kan göra åt stressen i våra liv. 

Välkommen att lära och samtala om inre och yttre stress, om vårt nervsystem och dess påverkan på kroppen. 

I 2 timmar reder vi ut begreppen och går igenom varför vi mår som vi mår fysiskt och psykiskt pågrund av de “vägar“ vårt nervsystem tar. Får förståelse för hur stress (direkt och långvarig) fungerar och påverkar funktioner i våra kroppar.

Du får praktisk kunskap om hur vi kan hantera stress såväl i stunden som i förebyggande syfte. Hur du kan stötta ditt nervsystem så att dina reaktioner står i proportion till det som verkligen sker. Så att nervsystemet som helhet, vilket inkluderar den fysiska kroppen och måendet kan få vara i trygghet.  

Cirkelledare

Ella Hallberg & Antonia Armini

Om ledaren

Ella är specialist i allmänmedicin med långvarig erfarenhet av komplexa sjukdomstillstånd, utmattningssyndrom, sköldkörtelproblematik, kronisk smärta och mag/tarmproblematik. Sedan många år integrativmedicinsk inriktning. Antonia Armini är leg. sjuksköterska och yogalärare och massör sedan 15 år. Som legitimerad sjuksköterska har hon jobbat inom ortopedi, urologi och gynekologi. Antonia håller även i kurser i hormonhälsa, fertilitetsförståelse, utmattning och nervsystemsreglering. Ella och Antonia är grundare och driver kliniken Läkekonst. www.lakekonst.se

Information

Start: 7 december 2022
Tid: 17.15-19.30
Plats: ABF-Huset, Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 990 kr
Antal träffar: 1 ggr

Övrigt

Vill du deltaga på alla fyra temakvällar är priset 3500 kr, du sparar 460kr. För anmälan till alla temakvällar ring 08-554 424 30.