Ta tag i din hälsa – Sköldkörtel

Sköldkörteln styr din ämnesomsättning, din kroppstemperatur, lust och kraft. Den påverkar även smärta och tendens till svullnad. En låg funktion i sköldkörteln, hypotyreos leder bl a till trötthet och nedstämdhet. 

Välkommen att lära och samtala om sköldkörtelproblematik och läkning.

I 2 timmar reder vi ut begreppen och går igenom varför vi mår som vi mår när vi har en sköldkörtelobalans. Får förståelse för hur sköldkörteln fungerar och påverkar funktionen i våra kroppar.

Du får praktisk kunskap om hur du kan stötta sköldkörteln, tolka dina provsvar och dosera din ev. behandling. Hur du kan optimera sköldkörteln på naturlig väg och vilka alternativ som finns i den konventionella behandlingsarsenalen. 

Cirkelledare

Ella Hallberg & Antonia Armini

Om ledaren

Ella är specialist i allmänmedicin med långvarig erfarenhet av komplexa sjukdomstillstånd, utmattningssyndrom, sköldkörtelproblematik, kronisk smärta och mag/tarmproblematik. Sedan många år integrativmedicinsk inriktning. Antonia Armini är leg. sjuksköterska och yogalärare och massör sedan 15 år. Som legitimerad sjuksköterska har hon jobbat inom ortopedi, urologi och gynekologi. Antonia håller även i kurser i hormonhälsa, fertilitetsförståelse, utmattning och nervsystemsreglering. Ella och Antonia är grundare och driver kliniken Läkekonst. www.lakekonst.se

Information

Start: 19 oktober 2022
Tid: 17.15-19.30
Plats: ABF-Huset, Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 990 kr
Antal träffar: 1 ggr

Övrigt

Vill du deltaga på alla fyra temakvällar är priset 3500 kr, du sparar 460kr. För anmälan till alla temakvällar ring 08-554 424 30.