Ta tag i din hälsa – Mage och tarmhälsa

En orolig mage som krånglar, kniper eller sväller kan göra vardagen besvärlig. Många har ont i magen och är ömsom förstoppade eller lösa i magen. Kanske du har fått diagnosen IBS men undrar vad du ska göra nu. Kostråd och hälsotrender är föränderliga och kan vara svåra att tyda och följa. Idag vet vi mer om hur mage och tarm påverkas och påverkar andra system i kroppen. Mage och tarm hälsa är ofta en pusselbit i välbefinnande och hälsa. 

Välkommen att lära och samtala om magen.

I 2 timmar reder vi ut begreppen och går igenom varför vi mår som vi mår om magen krånglar. Får förståelse för magens och tarmens funktion. Vi tittar på magens och tarmens koppling till  kroppens övriga system.

Du lär dig om hur vi kan göra för att underlätta för matsmältningen och näringsupptaget. Får praktisk kunskap om hur man kan utreda mage/tarm problem och vad som finns i behandlingsarsenalen. Vad du kan göra själv för att lindra och läka.

Cirkelledare

Ella Hallberg & Antonia Armini

Om ledaren

Ella är specialist i allmänmedicin med långvarig erfarenhet av komplexa sjukdomstillstånd, utmattningssyndrom, sköldkörtelproblematik, kronisk smärta och mag/tarmproblematik. Sedan många år integrativmedicinsk inriktning. Antonia Armini är leg. sjuksköterska och yogalärare och massör sedan 15 år. Som legitimerad sjuksköterska har hon jobbat inom ortopedi, urologi och gynekologi. Antonia håller även i kurser i hormonhälsa, fertilitetsförståelse, utmattning och nervsystemsreglering. Ella och Antonia är grundare och driver kliniken Läkekonst. www.lakekonst.se

Information

Start: 16 november 2022
Tid: 17.15-19.30
Plats: ABF-Huset, Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 990 kr
Antal träffar: 1 ggr

Övrigt

Vill du deltaga på alla fyra temakvällar är priset 3500 kr, du sparar 460kr. För anmälan till alla temakvällar ring 08-554 424 30.