Ta tag i din hälsa – Klimakteriet / pre-klimakteriet

Pre-klimakteriet och klimakteriet kan vara en omvälvande tid. Stökiga hormoner kan sömnsvårigheter, hjärndimma, vallningar, oro, trötthet och hjärtklappning. Symtom från pre-klimakteriet kan börja redan i 40-årsåldern. 

Välkommen att lära och samtala om den fas i livet som kallas pre-klimakteriet och klimakteriet. 
I 2 timmar reder vi ut begreppen och går igenom varför vi mår som vi mår under denna tid i livet. Får förståelse för vilken fysiologisk förändring som sker i våra kroppar.

Vi lär oss om hur vi kan göra för att få en mjukare övergång. Får praktisk kunskap om hur vi kan lindra PMS/humörsvängningar och vallningar, öka stresstålighet och bibehålla energi och lust.

Cirkelledare

Ella Hallberg & Antonia Armini

Om ledaren

Ella är specialist i allmänmedicin med långvarig erfarenhet av komplexa sjukdomstillstånd, utmattningssyndrom, sköldkörtelproblematik, kronisk smärta och mag/tarmproblematik. Sedan många år integrativmedicinsk inriktning. Antonia Armini är leg. sjuksköterska och yogalärare och massör sedan 15 år. Som legitimerad sjuksköterska har hon jobbat inom ortopedi, urologi och gynekologi. Antonia håller även i kurser i hormonhälsa, fertilitetsförståelse, utmattning och nervsystemsreglering. Ella och Antonia är grundare och driver kliniken Läkekonst. www.lakekonst.se

Information

Start: 14 september 2022
Tid: 17.15-19.30
Plats: ABF-Huset, Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 990 kr
Antal träffar: 1 ggr

Övrigt

Vill du deltaga på alla fyra temakvällar är priset 3500 kr, du sparar 460kr. För anmälan till alla temakvällar ring 08-554 424 30.