Sensiplan – naturlig preventivmetod

Vill du lära dig en Naturlig Säker och Effektiv Preventivmetod som är bra för dig, din relation och naturen?
Alltså att du antingen vill undvika graviditet eller ha en metod för att förstå din reproduktiva hälsa och dina hormoner
?
Då är denna kurs helt rätt för dig!

Sensiplan är en metod av Fertilitetsförståelse som är 99,6% säker vid perfekt användning. Du använder dig utav fertila tecken som cervixsekret och kroppstemperatur som du lär dig att kartlägga.

Vi träffas i grupp under 4 tillfällen för att lära oss metoden med hjälp av böcker, kartor och tempar. Även om det är på kursen som du lär dig metoden så är det hemma som det stora arbetet sker genom dagliga iakttagelser och kartläggning. Det låter kanske stort men det tar sammanlagt några minuter av din tid per dag.

I kursavgiften ingår möjligheten att bjuda med sin partner också, som får gå med gratis. Skriv i meddelande vid anmälan om du vill bjuda med din partner.

Det är en stor fördel om din partner är stöttande och du kan dela det reproduktiva ansvaret mellan er genom att samarbeta med kartläggningen. Vem behöver inte en kärleksfull påminnelse ibland?

Inga förkunskaper krävs, du får under kursen ta del av kunskap som ger dig verktyget att kunna läsa din kropp och dina fertila perioder.

Kostnad deltagare: 5900 inkl material

Vi möts i Ytterjärna fyra söndagar och en söndag online.

tid: 10.30-15.30

Datum: 2/10, 9/10, 6/11, 27/11 i Ytterjärna, sista tillfället är 4/1 online via zoom.

Cirkelledare

Disa Mineur

Om ledaren

Disa är utbildad Sexualhälsorådgivare/Holistic Reproductive Health Practitioner- HRHP på skolan Justisse International och Certifierad handledare i metoden Sensiplan. Hon är en av grundarna till NUFA- Nordic Union for Fertility Awareness och hon har en bakgrund inom Shiatsuterapi, Örtmedicin och Bioenergetics. För mer info om Disa - surfa in på https://www.wahini.se/

Information

Start: 2 oktober 2022
Tid: 10.30 - 15.30
Plats: Light Hub, Ytterjärna
Avgift: 5900 kr
Antal träffar: 5 ggr

Övrigt