Orientalisk matlagning

Tabboule, hommous, auberginegryta! Är du nyfiken på att lära dig laga orientalisk mat från mellanöstern?

Tillsammans med vår ledare Fieda Malko får du under 5 tillfällen laga orientalisk mat med de rätta råvarorna och kryddorna. Få inspiration att själv duka upp till en härlig buffé!

Allt ingår, bara att inspireras och njuta!

Träff 1
Tabboule – sallad
Tarator – kycklingröra
Hommous – kikärtsröra

Träff 2
Auberiginegryta med ris

Träff 3
Lahem b’agin – köttfärspizzor

Träff 4
Fasolije med ris – lammgryta med gröna bönor

Träff 5
Itch – bulgursallad

Bra att veta
Matkostnad ingår i kursavgiften. 1395 kr.

Ta med dig ett förkläde.

Cirkelledare

Fieda Malko

Om ledaren

Information

Start: 28 februari 2024
Tid: 17:30 – 20:00
Plats: ABFs lokal Spinnrocken, Nedre Villagatan 11, Södertälje
Avgift: 1395 kr
Antal träffar: 5 ggr

Övrigt