Må bra stickning med Diana

En stickkurs för dig som vill jobba med ett eget projekt eller komma igång med en egen idé. Både för nybörjare eller om du är van stickare.

Du kommer att utvecklas på din egen nivå. Du får också vägledning i vilket projekt/garn du kan välja för att må så bra som möjligt under kursens gång.

Du får den hjälp du behöver för att må bra med din stickning. Jag hjälper dig att lösa problem som uppstår. Genom att sticka tillsammans och berätta om våra projekt, lär vi oss från varandra. 

Material
Material ingår inte. Du tar själv med dig garn och stickor som du behöver. Mindre mängd garn och stickor i olika storlekar till eventuella provlappar på nya tekniker finns på plats.

Du får individuell handledning och gemensam genomgång vad alla gruppmedlemmar stickar. 

Förkunskaper
Det spelar ingen roll om du nyligen har lärt dig att sticka eller om du är en van stickare.

Dag och tid
Lördag kl 10.00-12.15 datum: 3/2,  24/2,  27/4, 18/5

Tisdag 26/3 kl 18.30-20.45


Cirkelledare

Diana Beldi-Beck

Om ledaren

Jag som håller i kursen heter Diana Beldi-Beck. Jag är utbildad textilslöjdlärare för Waldorfskolor och jobbade i 8 år som textilslöjdlärare i Järna. De senaste åren har jag ägnat mycket tid åt stickning och gått olika stickkurser. Jag håller också på med växtfärgning, spinning och vävning. Jag gillar att utforska olika tekniker och skapa fina plagg. Jag vill gärna dela med mig den glädjen och tillfredsställelsen jag upplever när jag håller på med stickning. Jag tycker om att lära ut det jag kan och också lära från er och höra vad ni vill utveckla.

Information

Start: 3 februari 2024
Tid: 10.00 - 12.15
Plats: Hölö kyrkskola, Hölö
Avgift: 1450 kr
Antal träffar: 5 ggr

Övrigt