Kreativt skapande i papperslera

Skapa med papperslera – låt fantasin och kreativiteten blomstra!

Kreativt skapande i papperslera.

Papperslera är ett lätt material att jobba med, det påminner om vanligt lera och den behöver inte brännas utan lufttorkar på högst 48 timmar. 

Det finns många olika roliga tekniker att arbeta med papperslera!

Du lär dig
Under kursens gång kommer vi gå igenom grundläggande metoder för att skapa i papperslera. Vi kommer gå igenom hur man gör för att kavla, ringla, tumma och skulptera – och utifrån dessa tekniker får varje deltagare möjlighet att skapa på egen hand med hjälp och vägledning av kursledaren.

Du kommer också att lära dig grunderna i hur du använder olika verktyg för att dekorera dina föremål. Du kan måla på torkade föremål med olika sorters färger – akvarell, acrylic eller till och med nagellack.

Förkunskaper
Oavsett om du är nybörjare eller vill utvecklas vidare kan handledaren hjälpa dig på din nivå.

Upplägg
Vi är en grupp om upp till 10 personer och läraren har både undervisningsmoment i grupp och individuell handledning.

Material
I kursavgiften ingår en viss mängd papperslera och nödvändiga verktyg.

Cirkelledare

Elena Kazanova

Om ledaren

Elena är en uppskattad konstledare som brinner för att dela med sig av sin expertis till deltagare på alla nivåer! Elena är passionerad för sin konst och har många års erfarenhet av att arbeta i olika konstarter. Hon ger alltid det lilla extra för att hjälpa sina elever att nå sina konstnärliga mål. Elena är glad över att leda den här kursen i papperslera, där hon kommer att dela med sig av sina kunskaper och tekniker för att hjälpa eleverna att få liv i sin fantasi med detta mångsidiga medium. Gå med i Elenas klass för att lära dig att skapa vackra konstverk med papperslera! https://www.konst.se/elenakazanova

Information

Start: 29 augusti 2023
Tid: 18.30-20.45
Plats: ABF Nedre Torekällgatan 7, Södertälje
Avgift: 1150 kr
Antal träffar: 5 ggr

Övrigt