Järna folkmusik – Danskurs

Välkommen till Järna Folkmusik! Vi bjuder till en helg fylld med folkmusik vid Ytterjärna Kulturhus. 40 min med bil från Stockholm.

Denna helg är för att peppa igång oss efter vinterns dvala och vakna till liv inför sommaren! Och vilka peppar igång oss bättre än våra fantastiska ledare Kjell-Erik Eriksson fiol, Lotta Andersson sång, Adam Johansson gitarr och Johanna Sontheimer dans?!

Så, varmt välkomna till en helg fylld av folkmusik, möten, musikupplevelser i mycket vacker miljö!

Folkdans
Varmt välkomna till en workshop med tema Slängpolska. Vi kommer att fokusera på byggstenarna till en Slängpolskeform från Sörmland med hjälp av samdans, kontakt och musikalitet. Dansen ska vara ett sätt att ha roligt tillsammans samtidigt som man njuter av musiken. Detta finns det massor med tips och trix för som vi kommer att testa och utforska tillsammans.
Kom som du är, med eller utan förkunskaper, målet är att ha roligt och utforska dansen tillsammans! Det kommer att finnas något för alla.

LEDAREN

Johanna Sontheimer
Jag är uppvuxen med dans och musik närvarande som en del av vardagen och har
testat på många olika dansformer som barn och ungdom. På senare tid har jag
landat i några olika sorters pardans och har utbildat mig till folkdanspedagog på
Stockholms Konstnärliga Högskola.
För övrigt undervisar jag på ABF, Sveavägen i Stockholm, samt på helgkurser och
andra tillställningar.

Cirkelledare

Johanna Sontheimer

Om ledaren

Jag är uppvuxen med dans och musik närvarande som en del av vardagen och har testat på många olika dansformer som barn och ungdom. På senare tid har jag landat i några olika sorters pardans och har utbildat mig till folkdanspedagog på Stockholms Konstnärliga Högskola. För övrigt undervisar jag på ABF, Sveavägen i Stockholm, samt på helgkurser och andra tillställningar.

Information

Start: 1 april 2023
Tid: 9.30
Plats: Stora salen Ytterjärna kulturhus Pl 1800 15391 JÄRNA
Avgift: 1100 kr
Antal träffar: 2 ggr

Övrigt